vrijdag 25 september 2009

Happy authumn.....

De dagen worden korter......gordijnen dicht, kaarsjes aan.


Lekker onder een warme plaid op de bank.........kopje thee


Proef de smaken, ruik de geuren.........laat de herfst maar komenDays are getting shorter. Shut the curtains, light the candles.

Taste the flavours and smell the authumn.......let's embrace it

25 opmerkingen:

faire un songe zei

Dank je wel voor je leuke reactie in mijn blog..
Fijn weekend.. groetjes Hetty

Corine(THUIS) zei

Oké, ik geef me over..vanaf volgende maand mag de herfst komen, maar dan niet hele dagen regen.. please?! Je hebt er wel hele mooie plaatjes van gemaakt! groeten, Corine(THUIS)

Mayflower zei

Hoi Bonnie, wat een sfeervolle herfstfoto's, de laatste foto met de zonnebloem is werkelijk prachtig en dan de foto met het lieveheersbeestje, wat een genietmomenten en wat een heerlijke tijd weer.
Een heel fijn weekend.
Groetjes Mea

Les Cotrions zei

Hello Bonnie! Such lovely photos of Autumn! We have Fall only in the calendar....it's still very Summer...hot and sunny days!
A nice week end for you!
Vale

Nicole Claudia zei

Inderdaad, lekker knus! Ik heb al geregeld de kaarsen in mijn lantaarns en op de schoorsteen aan. Elk jaargetijde heeft zijn mooie en fijne dingen. Met mijn oudste twee kinders hebben een winters tafereel weer opgetrommeld. En dat is als ik naar bed Breng Bridget, maken Zij warme chocomel en anijsmelk en als ik beneden kom dan gaan we dat lekker opdrinken en daarna lees ik voor uit een dik boek waar we nu mee bezig zijn "Hart van inkt '. En als mijn man thuis komt zitten er twee kinders met rode slaperige Wangen op de bank naar een spannend verhaal te luisteren en daarna slapen ze als een roos!

Groetjes, Collie

Barnyard Country Gifts zei

De dagen worden inderdaad korter, maar toch heeft dat ook wel weer z'n charme. En zeker met wat kaarsjes. Mooie foto's heb je weer gemaakt.
Fijn weekend, Annemieke

Madelief zei

Hoi Bonjade,

Je hebt weer mooie foto's gemaakt. Ik kan ook zo van de herfst genieten. Vooral nu met de zon overdag en de mist die zo nu en dan 's ochtends weer oven de tuinen hangt! Echt genieten! Een fijn weekend! groetjes van madelief

Kind An Huys zei

Heerlijke tijd ook weer hoor de herfst!!!
En wat een mooie bloemen heb je in het mandje liggen, helemaal in herfstsfeer!! Fijn weekend... Groetjes, Anne.

Fleurette zei

Hello Bonnie, your pictures are too hilarious especially the one with the ladybug is beautiful. Have a nice autumn day and great weekend!
Fleurette

Ann Marie zei

I am trying to embrace it.. but it's hard for me!

Your pictures are amazing! :)
Hope your weekend is happy!!

lia zei

Inderdaad laat nu maar komen, ik ben er klaar voor.

Groetjes en een fijn weekend

trudette zei

Heerlijk seizoen ;de herfst, zeker zoals nu met nog best veel zon.
Je foto's zijn weer schitterend !
fijn weekend,
trudette

Unknown zei

ow wat een mooi muziekje (ik heb de mijne er maar weer uitgegooid)dankje voor je reactie *ik heb er op mijn blog op gereageert*

ja hoor laat de knusse avondjes maar weer komen ik ben er ook klaar voor overal gezellige kaarsjes lekker potje thee en een goeie film! en vanavond gooische vrouwen! jippie
haha leuk nummer he van dat tuintje in mijn hart echt een gezellig nummer

mooie foto's heb je gemaakt ;)

wens je een heerlijke avond toe
liefs xzenna ♥

Fluitenkruid zei

Een heerlijk jaargetijde, weer lekker in huis de boel gezellig maken. Bij jou ziet het er mooi uit.
Fijn weekend, groetjes Jannet

brocante roos zei

Zoals jij het weet te verwoorden.....en te laten zien.....heerlijk.

Een heel fijn weekend.
Groetje Marjan

p.s. ben benieuwd wat jij met je spitzen gaat doen.

Inken zei

beautiful pictures. I am very busy in cooking marmelade and eating apples from our tree.

Viele liebe Grüße von Inken

Josephine zei

Hoi Bonnie,

Wat een prachtige sfeerfoto's weer, van een knusse romatische periode die weer aanbreekt. Toevallig zag ik hier in de tuin vanmiddag ook een lieveheersbeestje, vind ze altijd zo lieflijk. Ik geniet met je mee.

Heerlijk weekned,
groetjes Josephine

Muggensteekjes zei

Hoi Bonnie,
je foto's zijn echt zo mooi, vooral die met het lieveheersbeestje.En ook ik vind het heerlijk dat de herfst er is,lekker op de bank onder een fleece deken met een favoriet tijdschrift en een kopje thee, echt genieten.
Fijn weekend,groetjes Ingrid.

Antonia zei

Wat een leuke reactie op mijn blog. Krijg het er gewoon warm van! Ik hoop dat mijn blog ook zo inspirerend en warm mag worden als die van jou. Natuurlijk ga ik me aanmelden als volger. Een heel fijn weekend gewenst!

Unknown zei

Langzaam aan krijg ik er ook wel zin in, in de herfst bedoel ik! Komt misschien ook wel door mijn huiskabouter Nisse. Hi, hi, een verkapte leestip tenaanzien van de kabouterblog. Maar nadat ik van hen echte bramenjam heb gekregen, sluipt de herfst ook bij mij binnen. Mooie foto's trouwens. Heb vanmiddag een lekker kopje herfst thee op, had het nog nooit gedronken omdat ik van de rooibos ben, maar smaakte heerlijk naar kaneel en appel! Wanneer dat de smaakpapillen raakt, kom je niet meer onder de herfst uit!
Fijn weekend, geniet er van!
Lieve groet, Marja

Pieternel zei

Bedankt voor je reactie op mijn blogje. Ja dat is in mijn eigen winkeltje. Jouw foto's zijn zoals altijd weer erg mooi. Ik hou van de herfst, laat het maar waaien, onweren, regenen enz.... zalig gewoon.

Pieternel

De Ruijsbroekjes zei

Ik lees dat je er al helamaal klaar voor bent ;-) Ik ga ook even een kopje thee maken..mmm
fijne zondag nog

Hannekie(Sisterly) zei

zeker heerlijk de herfst maar toen ik vanmidaag lekker in het zonnetje zat te genieten van mij bakkie thee.....dat mag van mij ook nog wel ff duren hoor
gr hannie

Yvonne zei

Heerlijk die mooie herfstdagen, zodra het gaat regenen is het natuurlijk wel een stukkie minder, als je z**knat de kids uit school haalt enzo, maar voorlopig is het echt genieten
Gaat het bij jou weer een beetje??
lieve groetjes Yvon

Home and Lifestyle zei

Hoi Bonnie,

Ik heb zojuist je blog "doorgebladerd" en mij meteen als volger aangemeld. Wat heb je een eigen maar ook heel gezellige stijl zeg!! Ik ben nog maar een paar weken met een blog bezig en vind het erg leuk om al die prachtige blogs te bekijken!! Dus tot gauw!

Groetjes, Ingrid