vrijdag 9 juli 2010

Staying cool4

Ja, tips blijven nog steeds welkom met dit warme weer......
Ik zit heerlijk onder de plu en/of parasol dezer dagen.....
I am staying cool in the shadow.......
you will not see me in the sun these days.......
Far too hot for me.....



Niet dat het heel veel helpt, maar toch het scheelt iets
......
Zo af en toe een douche en we kunnen er weer even tegen
.......



We pakken er een boek bij......

Een koel drankje........

I am reading a book in the shadow......

a cool drink oh, that's life........





Drink veel water en maak je niet druk

Drink lots of fresh water and relax........











35 opmerkingen:

Hannekie(Sisterly) zei

groot gelijk meis. ik zit veel hier op de ijssel. er ligt hier een platvorm in het water met een cafetje en een terrasje. heerlijk onder de parasol met een beetje wind. heerlijk. mag wel iets minder maar mag van mij wel ff warm blijven. fijn weekend
gr hannie

Laura @ 52 FLEA zei

Hello Jade!
It is way too hot for me too...I am melting! Your pictures look refreshing however....cool and serene like you!
:)

Yvonne zei

Wat een hitte he...
Houd het koel!

Mooie plaatjes weer.

Gr Yvonne

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Mijn zoontje wilde zo graag zwemmen vanmiddag, dus daar zat ik aan het water, geen schaduw te bekennen...factor 50 opgesmeerd bij ons beide, we zijn gelukkig niet verbrand, maar wat was het warm! Gelukkig had ik wel een koeltasje met lekker koud drinken bij me. Inmiddels is het heerlijk buiten en in de woonkamer is het ook goed te doen (t is al half 1) maar boven is t zooooo warm..
Toch vind ik het wel lekker hoor ;-) Groetjes!

It's me zei

Hoi Bonnie..........pffff................tis echt warmmmmmmmmmmmmmmmmm..pffffffff.....rustig aan doen....relax....en dan komt het goed .........nu proberen te gaan slapen.............ben benieuwd of het gaat lukken............fijn weekend liefs Ria......

Ger zei

Ja,ja......met een boekje en een drankje rustig onder de parasol..............net of dat alles is wat er elke dag weer op het pad van een huisvrouw komt....;-)
Warm of koud,het maakt allemaal niets uit...dagje overslaan moet kunnen met: wassen,strijken,koken,poetsen,bedden verschonen...ook wel verfrissend met deze extreme weersomstandigheden,
al de bloemen en planten water geven,boodschappen in huis halen,visite ontvangen....en vooral niet vergeten bloggen;-).........maar........als dit warme weer nog lang gaat duren kom ik toch wel in de problemen, kan niet ALLES met de franseslag blijven doen!
Pfffff.......zuchten zij diep......en tikten verder met de ventilator in haar rug......en het nu wel uit te houden is.

Fijn weekeind lieve Bonnie!
Ger

by kuzz zei

Lekker in de schaduw of onder de parasol gaat het net..al vlucht ik soms even naar binnen want daar is het toch koeler dan buiten!
Nu ik dit berichtje typ zit ik naast de tuindeuren die openstaan, het is muisstil... heerlijk die vroege zomerochtenden!
Doe het rustig aan en geniet van je boek!
fijn weekend, groetjes Erna

Pink Princess zei

Ja het is ECHT GENIETEN nu...heerlijk. JA JA ik vind dit dus echt lekker weer hihi. OOK IK heb het warm en transpireer hoor, maar verder mag het van mij een tijd doorgaan...de winter duurt toch al veel te lang voor mij.....Boven is het heet op de slaapkamer dus blijf lekker langer beneden en in de morgen vroeg op. Deuren en ramen open, kopje koffie en verder genieten. YAY voor deze zomer van 2010 ♥♥

Yvonne zei

De zon staat hier van begin middag tot ongeveer een uur of 9 s'avonds op de achtertuin, dus je snapt, mij zie je s'middags niet buiten pffffft
binnen is het inmiddels opgelopen tot 24.5 graden, dus dat is wel genoeg voor mij :-)
fijn weekend gewenst!
Groetjes Yvon

Pierelantijntjes zei

Dag Lieve Bonnie,
Het is zeker warm. Te warm voor mij hoor als ik eerlijk ben. Kijk onder een parasol op het strand gaat het wel, maar als je moet werken is het toch te erg hoor deze dagen.
Keep it cool.
Liefs Ester

Willy zei

Ik wil ook niet de hele dag binnen zijn dus wissel het af met buiten, dat is wel vol te houden. Neem nu geen gekke dingen onderhanden dat blijft wel liggen. Gelukkig ga ik nu niet op vakantie want dat zou me veel te warm zijn.
Mooie foto's
Fijn weekend

Anoniem zei

Pfff..het is voor mij echt te warm..zelfs in de schaduw was de temperatuur hier 35 graden..van mij mag het wel iets minder.
Lieve groetjes Tilly.

Home and Lifestyle zei

Wij zijn overdag binnen, met de deuren dicht is het goed uit te houden! Maar wat ik heerlijk vind zijn de avonden! Gisteren hebben we ons tuinfeest buiten kunnen houden, om 02.30 uur zaten we er nóg!

Een heel fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

The things I like to do zei

Pfff...heb het te doen voor de mensen die moeten werken.Ik heb gelukkig vakantie!!Sorry maar ik heb geen tips...veelste warm voor.

Nancy Dooren ~ Nans zei

Het is inderdaad erg warm! wij zitten ook het meest binnen(27 graden). Daar is het iets koeler dan buiten. Van mij mag het ook wel ietsje minder...

flowing moments zei

Het is echt warm, tijd voor het strand een parasol en een zomerbriesje :)

Groetjes Joke

Marja Rijnsburger zei

Ik kan het hier alleen maar mee eens zijn. Genieten van het zo weinig mogelijk doen.
Helemaal zo erg nog niet.
Een heel fijn weekend.

Janny zei

Helemaal fantastisch weer ,mijn complimenten kan zo in een mooi maandblad ,of sta je daar al in ???
ze zijn top hoor je foto's en alles er omheen
Fijn weekend en probeer het koel te houden groetjes Janny
P's af en toe je voeten en benen onder de koude sproeier is ook heerlijk je bent gelijk weer helemaal koel

Cindy at her Country Home zei

Jááá, heerlijk verkoeling zoeken lieve "zomerse" Bonnie, kan ik ook voor jou lekker ijskoffie inschenken?... Heb nu de moed bijelkaar geraapt om even de blogs en mailtjes te lezen. Nog even een laatste boodschap nu in de ochtend en dan vanmiddag voor de ventilator met een heerlijke ijskoffie voor m'n neus en ga ik lekker weer eens wat poppekes maken met zomerkleertjes. Als het klaar is wil ik graag jouw douche lenen ok? Zomerliefs, van Cin word zo happy van jouw zomerblog!

Unknown zei

ach Bonnie, onder zo'n beeldig parasolletje en met een leuk boek is het toch wel uit te houden?
Luchtig niemandalletje aan, slippertjes.....vochtige haarband in je haar(houd je hoofd koel he, scheelt de helft;)).
Mocht je ECHT willen afkoelen.......moet je toch even MP op....zinken bad scoren en vol laten lopen.......;)....afkoelen geheel in stijl!!!!:).
Wij wilden zomer, nu HEBBEN we zomer....ik weet zéker dat je het ook zonder zo'n Lelijk Log Blauw ding wel doorkomt(al moet ik wél zeggen dat het HEEERLIJK was gisteren, zo heerlijk dat ik vandaag weer meedoe;)) maar dat terzijde;))
Wat een sfeervolle foto's heb je toch weer gemaakt, daar kan ik zo heerlijk bij wegdromen, naar zomerse plekjes.....uhm.....:D

GRoetjes
Lynda

Servies en Brocante zei

Heerlijk, lekker rustig aan, zomaar af en toe een dag vrij krijgen zonder dat je het verwacht. Beetje aanrommelen, zwemmen, salade's eten.
Heeerlijk :)

Unknown zei

Pffff, Bonnie,
ben maar ff naar binnen gevlucht, hier staat de hele middag de zon op de tuin en hield het niet meer uit....maar leuke blogs lezen en kijken naar het zonnetje is ook heeeel leuk!!!
Lieve groetjes,

Nicole

Catharina Maria zei

Het sloopt mij echt , alles is dik en opgezet aan mij dus extra vervelend .
Maar het is zoals je schrijft , weinig doen , een boek lezen en af en toe een verfrissende douche .
Ik droom dus echt van een verfrissende regenbui .
liefs ♥RINI♥

lia zei

En vandaag zijn het weer temperaturen met tropische waarde. Vandaag hoef ik niet te werken dus dan kan het iets langzamer. Maar ik blijf wel in beweging, want als ik ga zitten kom ik niet meer overeind. Maar hoop dat het onweer nog even wegblijft zodat we lekker lang buiten kunnen zitten.

Fijn weekend
lieve groet Lia

Brechtje zei

In tegenstelling tot veel mensen vind ik dit weer heeeerlijk en ik geniet ervan met volle teugen! Sterkte met de warmte voor jou. Maar eh... als ik het zo lees in je logje is dat niet echt nodig, je hebt alle voorzorgsmaatregelen al genomen :-)) Misschien nog een ijsje af en toe? Fijne zondag!

All Seasons zei

Ik zit hier nu heerlijk in de schaduw, even heel veel posten lezen, want ik ben zóveel dagen achter, kan het niet meer bijbenen :-) Tja dat krijg je met de vakantie in aantocht en het is warm, druk met de kinderen en er moet ook nog eens gewerkt worden...
Wat heb je een geweldige mooie foto gemaakt van je parasol, echt super mooi!!
Ik zou zeggen doe rustig aan met dit weer, drink goed en ik geef eerlijk toe ik stap gewoon wel eens even in het badje van de kinderen, een heerlijke verkoeling.
Geniet van een heerlijk weekend
lieve groet,
Patricia

Anoniem zei

Ohh Bonnie wat een prachtige post zeg,je foto`s zijn schitterend en wat je allemaal tikt,doe ik ook,alleen ik lust geen water,dus doe er een heel klein beetje limonade siroop bij,ik ga gauw naar je andere posten kijken,nog een fijn weekend,lieve groet Joke.

Michaja zei

Je parasolletje is een beauty. Adorable, très très belle. Hier is het ook niet echt uit te houden en doen we niets anders als plonzen!
Groetjes Michaja

Fågel Blå zei

Hello dear Bonnie!
So lovely beautiful photos!
Its so hot here!
Have a nice sunday!
Kathrine!

jose zei

Gelukkig is het beneden bij ons heerlijk koel, alhoewel het niet te lang moet duren met 30 gr C, want dan wordt het ook uiteindelijk hier warm. Wij slapen heerlijk boven met deuren open.

Keep it cool,

groetjes Jose

Rozmeen zei

Groot gelijk. Vind het ook veels te warm...schaduw heerlijk!!

Liefs,
Rozmeen

Yvonne - Frl. Klein zei

Beautiful images!!!!!
Have a nice week,
Yvonne

jolanda zei

jaja, ik ben een beetje laat met m'n reaktie... ik weet het *bloos*
Inmiddels is het wel iets meer afgekoeld hé? Daarnet hoosde het nog hier hoewel het vanmiddag toch weer behoorlijk warm was.
Maar wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt!!! Net als in je vorige post... die rozen... zoooo mooi!!
groetjes jolanda

Brad zei

Oh Bonnie,
The heat has been terrible here. We've had temperatures of over 100F about 24C.
Lovely photos !
I'd love to join you for that cool drink in the shade :)
Brad

Carole zei

I need a little cooling today. It's hot and humid. I think the whole world seems to be in a heat wave! uggg!
Wishing you cool dreams,
xo
Carole